אורלי בת 46

מספר: 1074
לעמוד קודם

לאיריס הגעתי לפני ארבע שנים הכי סקפטית וחסרת אונים אחרי ניסיון טיפול נוסף אצל קוסמטיקאית מומלצת. כשסיפרתי לאיריס שאני סובלת מאקנה מאז הנערות, שעברתי רופאי עור, תכשירים לרוב, רואקוטן וקוסמטיקאיות שאו סתם ליטפו את פני בתכשירים טפלים או שהרסו את פניי לחלוטין אחרי טיפול, היא לא התרגשה ואמרה שמעכשיו הכל יהיה בסדר. ברור שלא האמנתי ואמרתי בליבי עוד הבטחות באוויר. ברגע שהתחלנו את הטיפול הבנתי שהפעם זה שונה, הפעם הגעתי למישהי שבאמת מבינה את מה שקורה על פניי. ידיים מיומנות, משקיעות, דואגות ובעיקר לא מוותרות. במיוחד על ניקוז/ניקוי השחורים - השומנים - הקומודונים עליהם מתקיימים חיידקי האקנה. האתגר של איריס זה להצליח, להביא לשינוי, לריפוי והצלחה. הבעיה אצלי היא על בסיס הורמונלי כולל סבוריאה. זה כאן כדי להישאר אבל בזכות איריס זה בשליטה והפנים ניראות אחרת מאז שאני איתה. אחרי סבב טיפול אחד הגעתי למצב של שימור. על איריס אני ממליצה בלב שלם ומכל הלב. עבורי היא התחנה האחרונה אחרי מסע מאוד ארוך ומייגע.

איריס לוי - טיפול בבעיות עור
באישור משרד הבריאות ו FDA
whatsapp
whatsapp
This website uses cookies to improve performance and to enhance the user experience.
Accept

איריס היקרה רציתי להודות לך מכל הלב על הטיפול המסור והאמין!
הגעתי לאיריס מבאר שבע לפני מספר חודשים בעקבות אקנה בישבן , אני בחורה צעירה ובעבר לא סבלתי מאקנה בשום אזור אחר בגוף , הדבר השפיע עלי רבות לא יכולתי ללכת לים וללבוש בגד ים, התביישתי והגעתי פשוט לייאוש , לאחר חיפושים רבים באינטרנט הגעתי לאיריס ,אני חייבת לציין כי אני גרה בבאר שבע ואיריס במרחק של כשעה וחצי נסיעה ממני אך עדיין לא התפשרתי , לאחר שהתקשרתי ושוחחתי עמה הבחנתי באישה מקצועית עוד מהשיחה הראשונה , איריס נתנה לי תחושת בטחון וכי אני מוסרת את עצמי לידיים הנכונות. הגעתי לאיריס ועברתי סדרה של 6 טיפולים , בטכנולוגיית IPL בשילוב תוספי תזונה העובדים על הסימפטום ותכשירים פרא-רפואיים לשמר את המצב בבית.כמובן שאיריס ליוותה אותי לאורך כל הטיפול וקיבלתי הסבר מפורט על כל התהליך, גם במידה והיו לי שאלות , יכולתי להתקשר בכל שעה ולקבל את המענה ,כיום אני כמה חודשים לאחר הטיפול ואין צורך לומר כמה אני מרוצה , הכל ירד ותחושת הביטחון חזרה לי. אני חייבת לציין שהמרחק והמחיר היה שווה את זה , ברגע שאתה שלם עם עצמך חייך משתנים . איריס המקסימה תודה על הכול , את אישה מקסימה ללא כל קשר להיותך מטפלת מקצועית .תודה תודה ושוב תודה!

ניתן לקבל טלפון מאיריס -פרונקלים גדולים עמוקים וכואבים אקנה, הגעתי לאיריס לפני כשלושה חודשים בגלל פרונקלים גדולים על הפנים ,קרקפת וצוואר.
הייתי בטיפול של 3 שנים שבה לקחתי ברצף אנטיביוטיקה – מינצקולין שאמנם כשלקחתי את הכדורים לא היה לי פצעים, אך כשניסתי להוריד מינון היה חוזר לי חזרה, בעקבות הכדורים הרגשתי רע מאוד פיזית. ואז הגיעה המלאך, איריס שאמרה לי על ההתחלה שלאחר כ-12 טיפולים ב-IPL בשילוב תכשירים מתאימים ותוספי מזון אני אראה שיפור ניכר, בהתחלה היו לי עוד פצעים גדולים שבעקבותם לא יצאתי מהבית ואיריס עודדה אותי לאורך כל הדרך ולאחר הטיפול הייתה איתי בקשר טלפוני לראות מה המצב, ולייעץ בהתאם. וכעת לאחר כ-10 טיפולים אני רואה שיפור ניכר כפי שציינה וסוף כל סוף אני יכול לצאת מהבית.
איריס אני רוצה להודות לך על היחס החם, האכפתיות, הדאגה ועל העידוד שנתת לי כשהייתי כבר על סף ייאוש ומעל לכל על המקצועיות .כיום היא מטפלת בטשטוש הכתמים והצלקות שנהיו לי עקב הפצעים.
בנוסף אציין שהייתי אצל פרופסור מומחה לעור שאמליץ על הטיפול ב-IPL .
ממליץ מכל הלב על איריס,לכל מי שהתייאש מהרפואה בישראל והורס את עצמו בלקיחת אנטיביוטיקה, איריס היא הפתרון, אותי היא הצילה ותודה לה על כך. רוצה סיפור הצלחה משלך התקשר/י ל-0558833337