נירית בת 41

מספר: 457
לעמוד קודם

אני בת 41 והגעתי לאיריס אחרי שנים שאני סובלת מפצעים בישבן (מגיל ההתבגרות). ניסיתי כל טיפול אפשרי: קרמים, כדורים, סבונים, דיקור, והלכתי לכל ״מומחה״ שמליצו לי עליו ושידע לקחת לא מעט כסף, אבל פשוט כלום לא עזר. היה אולי שיפור קל ורגעי אבל אחרי זמן קצר המצב חזר לקדמותו ואפילו החמיר. הגעתי למצב של ייאוש והבנה שאולי צריך לוותר ופשוט לחיות עם המצב, אבל אז באחד השיטוטים בגוגל מצאתי אותה, את איריס. האמת שהייתי די סקפטית אבל אמרתי שאין לי מה להפסיד. מפגישת הייעוץ הראשונה הבנתי שאיריס היא משהו אחר וידעתי שהיא תפתור לי את הבעיה. מעבר לאישיות המדהימה שלה, מדובר באישה מקצועית שמסבירה בפירוט את הסיבה לבעיה ואת התהליך שנעבור, מאוד אסטתית ונקייה והכי חשוב - היא פשוט יודעת את העבודה. היא הבטיחה וקיימה. כבר אחרי הטיפול ה- 3 ראיתי שיפור משמעותי בפצעים. היום, אחרי הטיפול ה- 8 כבר אין לי פצעים בכלל!! אנחנו מטפלים עכשיו בכתמי הפגמנטציה, שגם הם התבהרו משמעותית. ולך איריס היקרה מגיעה תודה גדולה, שינית לי את החיים, זה נשמע אולי כקלישאה אבל מי שסבלה/סובלת כמוני - תבין ❤️  

איריס לוי - טיפול בבעיות עור
באישור משרד הבריאות ו FDA
whatsapp
whatsapp
This website uses cookies to improve performance and to enhance the user experience.
Accept

במשך המון שנים סבלתי מ ''אקנה'' כפי שהגדירו רופאי עור מומחים ושל קופות החולים , ,אזור ''האקנה'' בעיקר בגב כתפיים ישבן ואף החמיר לאחר טיפול לא נכון בכדורים המצב החמיר , ניסתי גישה שונה ופניתי לרפואה אלטרנטיבית והגעתי למקום בראשון לציון שבו נתנו לי המלצות על תוספי תזונה ודיאטות שלא צורך ואף נעשו שיופים בעור שלא עזרו ואף החמירו גם הם את המצב , הגעתי ל13-14 שנים של סבל מתמשך ומחלת עור המוגדרת ''אקנה'' די הייתי מיואש עד שחברתי מצאה את איריס לוי , הגעתי ליעוץ אצל איריס באווירה ביתית אישה מקסימה ,שהסתכלות אחת לאחר שהורדתי את החולצה היא כבר הבינה את מחלת העור שאת שמה לא ידעתי ולא שמעתי מעולם חשוב לציין הידרדניטיס סופורטיבה שהתלוו העוד דברים עקב שנים של התפרצות המחלה , התחלתי אצל איריס טיפולים ויש שיפור משמעותי באורח החיים שלי , ובכלל אין לי יותר דם על החולצה בגב +אני יכול ללבוש לבן .. אני עוד ממשיך טיפולים אצל איריס אבל באמת חשוב לי שאנשים לא יפלו לשיטות מהירות של הוקוס פוקוס והכול נעלם זה חרטא!! , שלא יקבלו חוות דעת לא נכונות מאנשים שרק מחפשים להרוויח על נזק הנפש של אותם סובלים כמוני שמבטחים לנו ש בשיוף או שתיים הכול נעלם ,צריך לטפל בשורש הבעיה ולא רק בשיכבה החיצונית ולזה איריס מומחית אני כותב זאת באחריות מלאה , אני כרגע מטופל של איריס ורואה שינוים בעור שלא ראיתי שנים ולא חשבתי שאפשר לשפר בכלל את המצב ,14-13 שנים של תיסכול סבל והמון מחשבות טורדניות ,איריס מצליחה להעלים והמצב שהגעתי הוא יותר מקשה , אני הכי ממליץ על איריס באמת לאחר אכזבות מהמון גופים גם פרטיים גם ממשלתיים , איריס היא התשובה לבעיית בעור שלכם ולא משנה כמה היא קשה איריס עובדת עם מיכשור חדיש שמיועד למקרים כאלה ועובדת גם על השכבות החיצוניות וגם כמובן הכי חשוב על שורש הבעיה השכבות הכי פנימיות של העור שלנו , עובדת עם המון סבלנות , משרה רוגע על המטופל ותמיד נותנת הרגשה שהכול בשליטה ושעור יהיה בסדר ואני באמת רואה את זה ,תודה לך איריס שיש אנשים כמוך בתחום הזה שבאמת חשוב להם המטופל ושבאמת הטיפול שנעשה עובד בלי קסמים של הוקוס פוקוס .

ניתן לקבל טלפון מאיריס -פרונקלים גדולים עמוקים וכואבים אקנה, הגעתי לאיריס לפני כשלושה חודשים בגלל פרונקלים גדולים על הפנים ,קרקפת וצוואר.
הייתי בטיפול של 3 שנים שבה לקחתי ברצף אנטיביוטיקה – מינצקולין שאמנם כשלקחתי את הכדורים לא היה לי פצעים, אך כשניסתי להוריד מינון היה חוזר לי חזרה, בעקבות הכדורים הרגשתי רע מאוד פיזית. ואז הגיעה המלאך, איריס שאמרה לי על ההתחלה שלאחר כ-12 טיפולים ב-IPL בשילוב תכשירים מתאימים ותוספי מזון אני אראה שיפור ניכר, בהתחלה היו לי עוד פצעים גדולים שבעקבותם לא יצאתי מהבית ואיריס עודדה אותי לאורך כל הדרך ולאחר הטיפול הייתה איתי בקשר טלפוני לראות מה המצב, ולייעץ בהתאם. וכעת לאחר כ-10 טיפולים אני רואה שיפור ניכר כפי שציינה וסוף כל סוף אני יכול לצאת מהבית.
איריס אני רוצה להודות לך על היחס החם, האכפתיות, הדאגה ועל העידוד שנתת לי כשהייתי כבר על סף ייאוש ומעל לכל על המקצועיות .כיום היא מטפלת בטשטוש הכתמים והצלקות שנהיו לי עקב הפצעים.
בנוסף אציין שהייתי אצל פרופסור מומחה לעור שאמליץ על הטיפול ב-IPL .
ממליץ מכל הלב על איריס,לכל מי שהתייאש מהרפואה בישראל והורס את עצמו בלקיחת אנטיביוטיקה, איריס היא הפתרון, אותי היא הצילה ותודה לה על כך. רוצה סיפור הצלחה משלך התקשר/י ל-0558833337