ענבל מכרמיאל בת 18 אקנה בגב ובפנים שעתיים הלוך ושעתיים נסיעה חזור, רוצה סיפור הצלחה משל עצמך? התקשרי כעת לאיריס 0558833337 ולא תתאכזבי הטיפול ניתן על ידי איריס עצמה ולא ממטפלות אחרות.

מספר: 439
לעמוד קודם

הגעתי לאיריס לאחר המלצה של בת דודתי שהייתה לקוחה מאד מרוצה של איריס לפני שנים רבות, וטיפולים מתמשכים שלא הועילו אצל קוסמטיקאיות רבות. היה לי אקנה בפנים ובגב וכבר בטיפול הראשון ראיתי שינוי. המצב הלך והשתפר מטיפול לטיפול ופנים כאלה חלקות לא היה לי שנים. לכל הסובלים מאקנה איריס היא הכתובת בהחלט היה שווה לעשות את הנסיעה מהצפון שעתיים הלוך ושעתיים חזור. לקראת נשף סיום הגב נקי מכתמים פצעים וסימנים. ניתן לקבל את הטלפון שלי מאיריס. הטיפול מומלץ כסדרה של בין 10 –  8 מפגשים (לעתים גם יותר) וכטיפול תחזוקתי / משמר / תומך אחת ל-3 חודשים/חצי שנה.

איריס לוי - טיפול בבעיות עור
באישור משרד הבריאות ו FDA
whatsapp
whatsapp
This website uses cookies to improve performance and to enhance the user experience.
Accept

לאחר שנים של מאבק במחלת העור שנקראת אקנה בגב ובכתפיים, הכוללת סדרות טיפולים עם לייזר במרפאות המפורסמות, משחות, תכשירים, כדורים והמון המלצות רופאים לטיפולים כאלה ואחרים שלא עזרו, הגעתי לאיריס לוי דרך אתר האינטרנט הנפלא שיש לה. ואני כמוכם קורא את ההמלצות שאתם קוראים עכשיו. אני חייב לציין כשהגעתי לאיריס סבלתי שנים מפצעים מוגלתיים וכתמים באזור הגב והכתפיים, והיום בסיום סדרת הטיפולים הכוללת תוספי תזונה העובדים על סימפטום הבעיה ותכשירים הנכונים והמתאימים ביותר לשמר את המצב בבית עם טכנולוגיית IPL – אני חייב לציין ולאמר שמצבי מצוין, 90% ממה שהיה לי נעלם בזכות הטיפול המסור ועבודת הקודש המלווה ביחס חם ובטיפול מקצועי ומושקע של איריס. היום אני מגיע מדי פעם לטיפול משמר במיוחד לפני הקיץ ובקיץ – לא תאמינו, אני בים בשמש עם בגד ים, ללא בושה, ועם הרבה ביטחון עצמי. אני ממליץ מקרב לב לכל מי שמחפש פתרון לבעיה והתייאש מכל הטיפולים שהרפואה בישראל מציעה לו להגיע לאיריס, הקוסמת שלי. רוצה סיפור הצלחה משלך התקשר/י ל-0558833337

ניתן לקבל טלפון להתקשרות מאיריס. הגעתי לאיריס לפני כ-5 וחצי שנים, הייתי תיכוניסט עם אקנה קשה בעור שטופלה באנטיביוטיקה ללא הטבה. טופלתי אצל איריס בצורה אינטנסיבית לאורך שנה וחצי ולאחר מכן דאגתי להגיע אליה לתחזוק המצב (ניקוי עמוק, ניקוז נקבוביות) גם לאורך הצבא. כיום, אני סטודנט לרפואה בשנה השלישית, וכחלק מהתכניות שלי לארץ – ידעתי שאני חייב להגיע לאיריס לניקוי עמוק וניקוז, למרות שמצב העור שלי משביע רצון. מעבר לכך, כיום בתור סטודנט שלומד על רפואת העור לאורכה, רוחבה ועומקה (כן, לעור יש עומק – ובדרך כלל שם מתחילה הבעיה) ואני מבין את הערך הרפואי בטיפולים שאיריס מעניקה.

למעשה, בתור אדם שלומד את מקצוע הרפואה, קשה להגיד אך אין ברירה אחרת, זו האמת – לרפואה הקונבנציונלית אין את הכלים התרפיוטים המספקים להתמודד עם בעיות עור כמו אקנה הורמונלית, אקנה וולגריס חיידקית, פוליקליטיס, סבוריאה, אבצסים, קרבונקלים ופרונקלים. הפתרונות הדרמטולוגים לאקנה לדוגמא הן האנטיביוטיקה שטומנת בחובה בעיות רבות (נושא העמידות החיידקית לאנטיביוטיקה שגוברת משנה לשנה, העובדה שטיפול סיסטמטי באנטיביוטיקה משנה את מאזן הפלורה הטבעית והורג כל חיידק הרגיש לאנטיביוטיקה הספציפית הזו מבלי הבחנה, מה שגורם לייצירת "מקום חדש" להתרבות חיידקים אחרים) ונגזרות רטינול (ויטמין a) כמו רואקוטן שהשפעותיהם על הכבד לטווח הארוך אינן חיוביות. למעשה, הפתרונות הללו מטפלות בתסמינים ולא ממש בבעיה.

הטיפול שאיריס מציעה, מבחינה רפואית הוא למעשה "ספונג'ה לעור" – ניקוי עמוק בעזרת חומרים לא חריפים לעור וניקוז מכאני של הנקבוביות. צריך לזכור, שהעור הוא האיבר הגדול ביותר בגוף והוא מכיל תאים עם קצב חלוקה גבוהה, שכבת האפידרמיס מכילה תאים שעברו קרטיניזציה (מוות ומילוי התוכן בקרטין) והתאים הללו נושרים כל הזמן, ובשילוב של זיעה, סבום (הפרשה טבעית של העור מבלוטות הסבום, עשירה בסוכרים וליפידים) סותמים את פתח הניקוז של הבלוטות בעור ויוצרים בלוטה סגורה, שממשיכה להפריש, יוצרת תנאים מעולים להתרבות חיידקים מה שגורם לזיהום מקומי ולאקנה שכולנו מכירים. איריס מסירה את אותם תאים שעברו קרטיניזציה (פילינג), מנקה את העור מהצטברות חומרים שונים (סבום, זיעה, לכלוך ופיח מהאוויר), גורמת להתרחבות הנקבוביות ומנקזת אותם היטב בצורה מכאנית. לאחר מכן, איריס דואגת להרגיע את העור בשימוש במסיכות סופגות וקרמים מקלי-גירוי. שורת התכשירים שאיריס מציעה, כולם תוצאת כחול-לבן, מותאמים היטב למצב העור באקלים הישראלי, דבר שצריך לדעת (ייצרנים בינלאומיים מתאימים את הרכב התכשירים לאקלים האירופאי, שהוא שונה בתכלית משלנו הישראלי).

בקיצור ולעניין – כשהרפואה הקונבנציונלית לא מספקת פתרונות (כמו במקרה שלי) איריס נכנסת לתמונה ופועלת על פי עקרונות הפיזיולוגיה הטבעית של העור ומחזירה את המצב לקדמותו. לא מדובר בקסם, ודרושה התמדה, ללא ספק. אני כבר 5 שנים עם איריס ולמדתי לסגל הרגלי נקיון לעור ממש כפי שלמדתי לצחצח שיניים ביינקותי. כיום, כמו שאני קונה חלב לקפה של הבוקר, אני דואג לקנות צמר גפן לניקוי העור, סבון לא מגרה ולא מייבש לעור, פילינג אחת לכמה ימים, מי פנים לייצוב רמת החומציות וחיטוי חלקי של העור והכי חשוב – קרם לחום עם מסנן קרינה spf בדרגה שרצוייה לעור שלי. התוצאות – חד משמעיות. העור שלי נראה טוב, לא עייף והכי חשוב – נקי ואחיד.

חשוב לזכור שטיפול לא נכון בעור (ניקוזי אקנה ואבצסים בייתיים ודוגמא) יכולים לגרום יותר נזק מתועלת והנזק בעור הוא בדרך כלל בלתי הפיך ונראה לעין. כך גם קוסמטיקאית לא מקצועית. אצל איריס זה לא המצב. היא דואגת להתעדכן כל הזמן בתכשירים חדשים, שיטות חדשות וספרות מקצועית בתחומה. 
איריס – תודה על הטיפול והיחס החם ותודה שלימדת אותי את ההרגלים הללו, וכיום כשאני לומד רפואה – יש לי אסמכתא מקצועית לעניין ממקור ראשון. 
תודה!